Шок! Райна сестра с гаджето на Кристиано Роналдо?

2

Има ли кръвна връзка между двете красавици?

Райна и Ирина Шейк
Открийте 7-е разлики. Ако можете.

Нашата певица Райна и гаджето на Кристиано Роналдо – супер моделът Ирина Шейк, си приличат като две капки вода! Това потресаващо разкритие направиха пред skandalno.net будни интернет потребители, логично задавайки въпроса би ли могло да има някаква кръвна връзка между тези две хубавици.

Освен необичайната външна прилика между Райна и Ирина Шейк, има огромно сходство в поведението и характерите им. И двете са хора на изкуството, макар и в различно амплоа. Докато родната хубавица заляга зад микрофона, рускинята Ирина е супер модел. Малко известен факт обаче е, че самата Райна е работила 5 години като манекенка на „Интерсаунд”, преди да се захване с пеене.

Райна и Ирина Шейк
Райна и Ирина Шейк като две сестри

Хора от Сандански разкриха, че все пак Райна има някаква далечна връзка с Русия. Малко преди падането на комунизма, нейният баща Кирил получава възможност за работа там и заминава. Прибира се в България в края на 1985 година, а няколко месеца след това се ражда и замечтателната Ирина Шейк.

Да се предполага, че Райна и Ирина Шейк са сестри е меко казано несериозно, но все пак съществува някаква теоретическа възможност това да е вярно. В противен случай става въпрос за един от неразгаданите до момента световни феномени, при които двойници живеят в различни краища на планетата, без дори да се познават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *