Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Петко Димитров аплодира Мария под носа на Рачков

Петко и Кристиян сина на МарияСпециално заради изпълнението на Мария Игнатова бившият й съпруг Петко Димитров се бе настанил на първия ред на шоуто „Като две капки вода“. Той бе застанал царствено, със скъпа, небрежно облечена риза и сако в оранжево. А на съседния стол се усмихваше синът им с Мария Кристиян. Рачков бе видимо нервен от присъствието на съперника си и чак започна да заваля думите и да си забравя репликите. Наложи се Зуека да замазва дребните гафове. Снощи Мария трябваше да изпълни трудна песен. „Една българска роза“ на Паша Христова. Мария ПашаНа пръв поглед изглежда лесна, по Паша има невероятен тембър и дълбочина на гласа, които аз не мога да достигна, призна си актрисата. Затова ще се опитам поне да докарам емоцията й. Игнатова репетира доста старателно – по четири часа всеки ден и този път пя по-малко фалшиво от останалите лайфове. Както каза – вложи чувство, което бе подсилено и от факта, че от първия ред я гледаше Петко и през цялото време ръкопляскаше, а накрая стана на крака. Той бе подготвил за бившата си любима една българска роза, която й поднесе синчето й, пъргаво изкатервайки се на сцената. Картинката беше много идилична, но своенравното хлапе този път пренебрегна Рачков, който се грижи за него и се сгуши в майка си. А после се върна в прегръдките на баща си. Дори журито беше смутено от разигралата се картина на семейна идилия, а Мария забрави за Рачков и чак се просълзи при вида на бившия си съпруг и гушнатото до него дете. Доста време се говори за ревността на Рачков, за нежеланието да се обвърже с брак с жената с която живее и отказът на Мария да му роди дете. В тяхната уж крепка връзка често се появяват пукнатини, издълбани от ревността. Наскоро медиите пуснаха снимка на бившите съпрузи, прегърнати. А сега Петко аплодира всяка изпълнение на Мария, а тя му праща СМС след всеки негов танц в „Денсинг старс“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Шок! Петко Димитров аплодира Мария под носа на Рачков

 1. Anna Johan Отговор

  17.05.2021 в 9:06

  Казвам се Анна Йохан:
  Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се сдобря със съпруга си след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е истински и мощен. Ако преживявате трудности във връзката или брака си, свържете се с Dr.Saka в неговия WhatsApp и Viber Chat: (+27634201775). Свържете се с него, ако имате някакъв проблем, уверявам ви, че ще се усмихнете и ще си върнете щастието точно като мен.

 2. Tessy Rice Отговор

  11.07.2021 в 16:13

  Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търсех помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне да го върна, видях реклама за д-р Огунделе, заклинател , Свързах се с д-р Огунделе, след направата на заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много реален и мощен. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Ogundele на WhatsApp / Viber: (+27638836445).

 3. Adriana Riley Отговор

  12.03.2022 в 23:24

  Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

 4. Williams Smith Отговор

  04.04.2022 в 11:15

  МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
  Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа… благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

 5. Anna Bush Отговор

  07.06.2022 в 12:45

  Името ми е Анна
  Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *