Шок! Отвлякоха Николета с черен луксозен автомобил

0

Николета и АзисПлейметката Николета Лозанова беше отвлечена от столично заведение, докато си пиела кафето с приятелки, алармираха сащисаните свидетели.

В заведението влязъл висок симпатичен мъж и й наредил да става и да тръгва. Тя му се троснала, но той мило й напомнил, че от днес има ангажименти и е длъжна да се подчинява. Може ли поне да си взема якето, попитала шашнато тя, но мъжът бил непреклонен. Той я качил на скъпа черна кола и й казал, че е отвлечена и има право само на едно телефонно обаждане.

Николета или е била посветена в играта, че ще я отвлекат, или мислела, че предаването започва вечерта и спокойно пиела кафе през последните часове свобода. нещастни кокошкиНай-вероятно е първото, защото още вчера беше съобщено, че участниците вече са събрани в луксозен хотел и изолирани от външния свят. В такъв случай как плейметката е хукнала сама да пие кафе и то с приятелки?

Облечената изцяло в черно красавица била заведена в голямата къща на „Къртицата“ без никакъв багаж и с рокличка без ръкави. Там вече я чакали двете симпатични прасета, които участниците трябва да хранят, кокошките в кокошарника и палавите рибки в басейна. Зрелищното отвличане е с цел реклама и събуждане на интереса на зрителите, които сигурно ще искат да знаят какво се е случило с отвлечената. Най-вероятното, което може да й се случи е, багажът й вече да я чака там, а сценаристите да й дадат последни указания или да я натоварят с някоя мисия. Довечера определено ще й бъде по-весело, защото няма да е сама, а с любимия си приятел Азис, с певицата Емануела, рапъра 100 кила, Гибона, Ицо Екибаната, Жени Калканджиева и други общо 19 на брой играчи. Тя ще има достатъчно време да позира и да се кълчи пред зрителите. Николета била сигурна, че по-красива участничка от нея няма е всичките й фенове ще гласуват за нея и ще грабне голямата награда, макар че и хонорарът й никак не е малък.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KFevR_QH9MY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *