Шок! Още на втория ден се*с в „Къртицата“

0

indira-bobiИма няма и два дни, откакто започна така нареченото най-мащабно риалити „Къртицата“ и продуцентите по магически начин се сдобиха с влюбена двойка. И не само се сдобиха, ами и двойката се шмугна тутакси под чаршафите.

Според главния редактор Ники Николов двамцата се харесали още на кастингите и по-точно на първото следобедно предварително събиране на участниците в заведение около София. То било направо любов от пръв поглед, още се видяли и хоп – влюбени. Двата дни за заграявка в Базата тотално ги залепили един за друг и двамата вече си избраха легла едно до друго или буквално едно в друго.

Става дума за Индира, девойката със смесена българо-узбекска кръв и казанлъчанина Борислав, който пък е завършил в САЩ, но се върнал да се реализира у нас. Високият и добре сложен младеж не се отделя от миньончето, което едва стига до рамото му.  Те не търсят кой е къртицата, не участват в тайните разговори и подозрения, а предпочитат да прекарват свободното си време в леглото. А там просто гори от се*суална енергия. Борислав охка – горещо ми е, много ми е горещо, а Индира се подсмихва и казва, че знае начин да го охлади.  Той се гушка в нея, отърква се, а тя писка срамежливо.

През нощта пък се завиват презглава и мачкат яко чаршафите. Съседите им по легла твърдят, че чуват подозрителни звуци и си запушват ушите, за да спят.

Нека се обичат младите, няма лошо, твърди оперният певец Стоян. И засега никой не се сеща, че тази внезапна любов може да е реежисирана – или от продуцентите, или от самите играчи, защото тя ги прави най-малко подозрителни и ще им позволи да се задържат възможно най-дълго време в Базата, а защо не и да спечелят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *