ШОК! Още един арестант се обеси в затворническата килия!

1
Убиецът Антон

Още един случай на обесил се в затворническата си килия убиец, регистрираха в сводките на МВР. Този път става въпрос за Антон Георгиев на 46, който навръх 1 май тази година преби до смърт официалната си съпруга, понеже я ревнувал от друг мъж.

Рогоносецът решил да сложи край на живота си в нощта на 10 срещу 11 септември, а мястото на трагедията е психиатричната клиника в Ловешкия затвор. Според сведения от негови близки, той направил това с връзката на анцунга си, която закачил на прозоречната решетка.

Килия

Журналисти припомнят, че Антон претрепа жена си, след като двамата се скарали заради ревността му преди около четири месеца в апартамента им в Павликени. Тогава шофьорът в състояние на силен афект преби до смърт и удуши жена си Зорка, която си замина на 43 години.

Когато съдебните власти решиха да го оставят за постоянно в ареста, той призна неофициално вината си. В съдебната зала от устата му се изпусна, че искрено съжалявал за случилото се, но така е било писано. След задържането му, Антон изпаднал в ужасна депресия и през юли месец го закарали на лечение в Ловеч.

Още тогава специалистите предупредили, че има опасност да се самоубие и го поставили под постоянно наблюдение. Той обаче издебнал сгоден момент и си направил бесило. Когато служителите го намерили, вече бил напълно мъртъв.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=zUnfwM-pNn0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Bil napalno martaw?? A inache bil polumartaw.
    DA EBA WONJASJTITE PUTKI NA MAJKITE WI GROZNI,GADNI PEDALI JURNALISTI! MANGALITE GOWORJAT PO-DOBAR BALGARSKI OT WAS,PUTKA WI MAJCHINA!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *