ШОК! Ново убийство на лихвар в София

0
Поредно убийство на лихвар в София

Поредно убийство на заможен гражданин вдигна на крак столичната полиция в нощта на Разпети петък. Тогава с един куршум в главата бе очистен 40 годишният Драгомир Бецов, който неофициално бе считан за тартор на бандата, задържана през лятото на 2010 – а в акция „Лихварите”.

Тялото е намерено от негов близък приятел в огромната му къща в „Горубляне”. Първоначално той помислил, че Бецов е починал от естествена смърт, защото около него било чисто и нямало никакви следи от кръв. Аутопсията в „съдебна медицина” обаче доказала, че Драгомир е гръмнат в главата с патрон 22 калибър. В момента тече експертиза, чрез която да се изясни дали изстрелът е от пистолет или пушка.

Поредно убийство на лихвар в София

Криминалистите са категорични, че убийството е извършено от приближен на Драгомир Бецов, който много добре е познавал начина му на живот и разположението на стаите в огромния палат на ул. „Стадиона”. Доказателство за това е факта, че е откраднат харддиска с видеозаписа от охранителните камери, които покривали целия периметър около дома и всяка част от интериора. Компютърът бил съхраняван в тайна стая на втория кат и само най – близиките на жертвата са знаели къде е.

Според запознати, Драгомир е бил с доста неприятен характер и отстоявал правата си по драстичен начин. Това навежда детективите над мисълта, че покушението е следствие на личен конфликт. Друга допустима възможност е, че убийството е свързано по някакъв начин с нелегалния му бизнес. Според негови близки, в последно време бил доста притеснен, защото всичките му авери, арестувани при спецакцията „Лихварите”, бяха напускани на свобода.

Според данни на криминалното разузнаване, 40 годишният Драгомир е имал няколко заложни къщи и магазини за авточасти. Въпреки това нищо не се водело на негово име и той неизменно оставал чист в очите на закона.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oZZM60NvHQA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *