ШОК! Ники Михайлов не прави секс с Алисия!

0
Алисия и Ники

Сексуалният живот на красавицата Алисия бил сериозно затормозен, защото завеяният Ники Михайлов бил толкова отдаден на собствените си мисли, че никога не се сещал да я налюби. Това издаде под секрет един от най – близките приятели на семейството и допълни, че ако не било уважението към футболиста, отдавна да я е тръшнал между чаршафите.

Общо взето, животът на звездната двойка преминавал по доста скученначин и Алисия търпяла всичко само, за да задоволи собственото си его, че е успяла жена с богат и известен мъж. За да се разсее, а и да привлече вниманието на Михайлов младши, тя по цял ден натискала табуретката пред огледалото и се гримирала най – малко по пет пъти.

Алисия и Ники
Алисия и Ники не мислят за сватба?

Ники обаче съвсем не се трогвал от безмълвните намеци и непрекъснато искал да се налива с кола, докато гледа мачове по телевизията. Алисия вече съвсем не можела да понася и любимата му пица, която поръчвал точно в единадесет преди обед. От своя страна, певицата пък щракала за разнообразие на компютъра и сама пускала различни слухове за себе си, когато не е заета с разкрасяване.

Недоверчиви почитатели на русокосото чудо пък веднага определиха тези слухове, като поредната клевета, която Николета Лозанова е съчинила по адрес на противницата си. Те са категорични, че толкова подло поведение е направо осъдително и с него трябва да се занимаят органите на властта.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *