Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Не един, а седем автомобила са ни подслушвали!

подслушване1Спецслужбите са разполагали  не с един, а с цели седем специализирани автомобила за подслушване, издадоха полицаи в разгара на скандала „Бръмбаргейт“.

Само една от колите била по-старичка – купена през 2006 година. Всички останали са купени през 2009 уж като споразумение за влизането ни в Шенген. Техниката била последен писък на модата, автомобилите били оборудвани с най-съвременните средства и можели да слушат от разстояние и през стени лични разговори.

Тогава българското правителство заявило, че ще се включи в борбата с тероризма, банковите обири и отвличанията и затова се нуждае от съвременна и надеждна апаратура. полицаиНо понеже оттогава нито един обир не е осуетен, единственият терористичен акт на територията на страната ни не беше предотвратен, отвличанията също, а колите са бръмчали над три години навсякъде, става ясно, че те са се употребявали за друг вид подслушване. Колко души и по какви причини са подслушвани никога няма да стане ясно, защото документите се унищожават след три месеца. За оборудването на колите своя принос са дали и американците, като са ги снабдили със съвременни средства.

Въпреки разкритията на прокуратурата, че колите са излизали нерегламентирано и са засичани на улицата, когато по документи са били в гаража, Цветанов продължава да отрича, че е имало подслушване на партийни централи, бизнесмени и личности, които са били против режима му. Той твърди, че колите правели само тренировъчни курсове, а когато скандалът се разгоря, театрално попита – дали пък не следят мен и Борисов? МВР, което продължава в сянка да е напълно подчинено на бившия вътрешен министър също отрича явната информация и явните доказателства на прокуратурата. Днес пък става ясно, че спецполицаи са слухтяли и скайповете на организаторите на протестите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *