Шок! Мъжът на Мира Радева я заряза!

1

Мира и ИвоМъжът на Мира Радева я заряза! Този факт не е особно изненедващ, след като всички наблюдавахме безкрйното лигаване на социоложката на екрана цял месец и неизменното присъствие на Пламен в спалнята й. Иво дошъл да си прибере половинката веднага след изгонването й, но след като минала еуфорията, проел доста сериозен разговор с нея, след което си приготвил багажа. Той й съобщил, че няма да прави панаири и ще изчака предаването да свърши, след което ще се прибере в дома си.

Бившият борец се чувствал много унижен от нейното поведение. Даже миналата седмица, когато беше дошъл като коментатор, попита „Коя е тази Мира?“. В същото време излъчваха кадри как тя и Пламен, стоят един до друг, бистрят стратегии, след което се прегръщат.

На никого от зрителите не убягна увлчението на социоложката по младия бизнесмен. Тя твърдеше, че го обича като свой син, но в прегръдките им нямаше нищо майчинско и синовно. Съквартирантите не веднъж коментираха, че тя яко се е увлякла по него и яко е хлътнала, а Пламен просто я използваше за стратег и се учеше от опита й. И от непрекъснатите й хвалби, които му даваха крила. Тя стигна дотам, че започна да го храни с лъжичка в устата и да заделя за него най-големите и апетитни парчета от общото ядене.

Не е изключено една застаряваща жена да хлътне по доста по-млад от нея мъж и Мира го направи. Освен това ня има вече опит – Ивайло е с 14 години по-малък от нея. Аз имам мъжка чест и мъжко достойнство, в момента то е ранено, затова не съм ти нужен тук, казал Иво на любимата си. Ти ме направи за смях пред цяла България. Подиграват ми се всички, приятелите ми ме бъзикат. Оставам ти свободата и давам мястото си на твоя Пламен – дано да сте щастливи!

Иво отдавна се чувствал мъж под чехъл и сега увлечението на любовницата му по друг най-после му дало смелотстта да я напусне. Мира била изключително изненадана, че влюбването й в Пламен било толкова видимо и  всички са го разбрали. Тя смятала, че никой няма да забележи раздиращите я чувства.

Сега обаче, когато се озовала в света отвън, осъзнала, че няма бъдеще с Пламен и започнала да се умилква на Иво да й прости. Тя се ужасявала, че ще изгуби двама мъже едновременно, пише Хотарена. И каквато е сладкодумна и убедителна, нищо чудно да накара Ивайло да повярва, че е играла само за пред камерите. А иначе обича само него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mb85YvRfd6Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Едва ли е вярно, но ако е така, то ще е единствената полза на Мира от участието в това шоу. Никоя жена не заслужава да живее с такъв плужек.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *