Шок! Мъж заби нож в задника на приятелката си след бурен секс

1

32-годишен мъж от Велико Търново изразил много бурно страстта си след полов акт с приятелката си, казах от местната болница. Двамата били гаджета от известно време, а по липса на по-добри условия за интимности, отишли в близка гора в обедната почивка.

Там се отдали на бурни ласки, но когато дамата полегнала на одеалото да си почине от емоциите, усетила болезнено наръгване в задните си части. Скочила от изненада, защото любовната игра й се видяла малко грубичка. В това време ножът се забил и в гърлото й. Жената успяла да се добере до болницата, където почистили и превързали раните й.

 Психолог успял да изтръгне от нея признанието, от което се срамувала. Между двамата нямало конфликт. Според жертвата мъжът бил симпатичен и миролюбив. Не прилагал болезнени хватки в секса, не искал необичайни неща. Тя не знае кое го е предизвикало да извърши нападението с джобното си ножче и да я остави сама в гората. Взел и мобилния й телефон, за да не се оплаче на някого. Заедно с това й прибрал ланеца и едната сребърна обица. Необичайният любовник е прибран в полицията с обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *