Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Мъж роди живо бебе в Берлин!

В Берлин се случи чудо – жена се превърна в мъж и роди

мъж ражда бебе

Американецът Томас Бийти първи развълнува света

Германия бе потресена от първия случай, при който мъж роди истинско живо бебе. Става въпрос за транссескуален, който е бил жена преди да се подложи на операция за смяна на пола.

Транссексуалният е родил детето си още през месец април в домашна обстановка, но това стана известно едва вчера. Според документи на Службата по закрила на детето в германската столица, още на 18 март е било подадено заявление за домашно раждане от мъж, което е получило одобрение и е наета акушерка да асистира.

От службата са категорични, че лицето с биологическа принадлежност към женския пол, само е избрало да роди вкъщи. Основна причина затова е изискването на закона, в болниците майката да запише името си в акта за раждане на бебето. На практика мъжът – майка е искал да избегне точно това, защото според него детето му практически няма майка, а само баща.

Оплождането

бебеНе по – малък интерес предизвиква историята около оплождането на транссексуалния. В германските издания битуват различни версии, но основната е, че се е случило по изкуствен път.

Допълнителна главоблъсканица предизвиква неизвестността около пола на бебето. От службата по закрила на детето разкриват, че в документите е записано като момче, но е напълно възможно да се е родило момиче. „Това е сериозен проблем, защото ако детето е женско, а бъде възпитано като момченце, ще доведе до непредвидими последици в личностното му развитие. Бащата е искал да запази пола му в пълна тайна”, казват от държавната служба.

Преди около 5 години в САЩ гръмна подобен скандал, когато транссексуалният Томас Бийти съобщи, че е родил три деца от … съпругата си Нанси.

http://www.youtube.com/watch?v=jho1UCPDqXg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *