Шок! Мъж от Шумен си отряза пениса! Подлъгали го група дяволи!

0
Младеж от Шумен си отряза пениса пред блока
Младеж от Шумен си отряза пениса пред блока

Кастрирал се пред блока, след като нечестивите му „нашепнали” да стори така

21 годишният Денислав Б. от Шумен изпаднал в умопомрачение и собственоръчно отрязал пениса си пред блока. Пред властите изказал няколко причини за действията си. Според едната бил провокиран от мърлявите съседи, които непрекъснато изхвърляли боклука си през прозорците, а според друга бил подкокоросан от няколко дявола, които го подлъгали да се самолинчува.

Хора от града разкриват, че той живее само с баща си в общежитие, което е отредено за социално слаби семейства. Преди около две седмици за пореден път изпаднал в дива ярост заради хвърчащите отвсякъде боклуци и след като се изправил пред сградата с нож в ръка, отрязал почти изцяло мъжкото си достойнство.

линейка
линейка

След това смело захвърлил вече непотребната мръвка далеко настрани, но след това явно се уплашил от бликналата кръв. Изпаднал в истерия и започнал да крещи за помощ. Пазачът на общежитието, което се намира на улица „Шуменска комуна” на секундата телефонирал в „Спешна помощ” и лекарите скоро пристигнали.

След като намалили кръвозагубата, целият екип се хвърлил да търси отрязаното парче, защото искали да го пришият на място и по този начин да спасят неговото достойнство. Опитите им обаче излезли напълно безуспешни, защото от органът нямало и следа.

Пред специалистите младият мъж така и не могъл да даде смислено обяснение за зверската автоагресия. Един път разказвал, че се ядосал на съседите заради мръсотията, а след това започвал да протестира срещу неопределена личност и без да се позовава на ясна причина. В крайна сметка споделил, че банда дяволи го подкокоросали да направи така.

Денислав бил приет по спешност в болницата, където му приложили така наречения метод за погребване на пениса в торбичката на тестисите. Изградили пластика, която обаче върнала само малка част от функциите. Със сигурност оттук нататък младежът няма да е в състояние да прави секс.

След като бил изписан от болницата, той временно е настанен в психиатричната клиника в с. Царев брод, където ще го държат под постоянно лекарско наблюдение. Той има доста тежка съдба. Живее с баща си, който е инвалид с един крак и е силно зависим от алкохола. Докато бил в хирургичното отделение Денислав непрекъснато се притеснявал, че татко му ще го изостави и в крайна сметка ще остане напълно сам на света.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *