Шок! Мариан Кюрпанов имал 70-годишен любовник – професор!

0

Мариян оргияКак пък Пацо се добра до толкова тайни за съквартирантите, като не излиза от дискотеките, никой не знае. Но днес той продължи да ръси пикантерии за всеки, който сети. Панайот хвърли бомбата,  че Мариан Кюрпанов  си има  любовник, който е на 70 години и е професор в Италия.  Двамата имали връзка от години и професорът плащал на модела за компанията му.  Марианчо залитал и по двата пола, не бил верен на професора и се задявал ту с жени, ту с мъже. Говори се и че той е бил платено жиголо известно време и на Дарина Павлова.

За да не остане по-назад Митьо Пищова пък разкри, че моделът си имал гадже и в Америка, някакъв милионер и прескачал ту до Италия, ту до САЩ.  Забележете, че той ходи гримиран. Вгледайте се в екрана и ще видите, че има очна линия и си я слага всяка сутрин на огледалото в банята. Освен това използва и подозрително много козметика, каза Пищова.Мариян Лияна11

Загледахме се сериозно, но не открихме очната линия, а просто сенки от камерите, които се появават дори върху очите на Станка Златева. Но пък Митьо има по-набито око за тези работи, може и да е прав.

Това, което прави впечатление на обикновения зрител обаче е, че Мариан просто се държи по-възпитано от другите, по-внимателно, не изпада в конфликти, не влиза в спорове, не повишава тон, не прави заговори. Явно на българите това им изглежда ненормално и един мъж не е мъж, ако не изкрещи два пъти и не удари с юмрук по масата.  Различното възпитание и различната култура на модела го правят различен, а щом един мъж е различен, то той непременно е гей по нашенските стандарти. Каква е сексуалността на Мариан не е от значение, защото той е приятен за гледане, винаги усмихнат и сърдечен, пък сравнен с Пацо просто…ами то няма нищо, което може да се сравни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nFArFWKR6TM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *