ШОК! Мария заклана от новото гадже на Менашки – манекенката Маргарита?

0
Маргарита

Последното гадже на арестувания за убийството на управителката Мария Златанова експолицай – манекенката Маргарита, ходела непрекъснато въоръжена с кухненски нож, разкриха журналисти от Бургас. Пред полицаите тя заявила, че се страхувала от нападение и се снаряжила с хладното оръжие именно поради тази причина.

Разследващите ченгета били особено впечатлени от неистовата ревност, която Маргарита демонстрирала по време на разпита. Тогава станало ясно, че тя непрекъснато го подкокоросвала да напусне окончателно Мария и да прекрати всякакви отношения с нея. Освен това неведнъж заявявала, че иска да я размаже от бой. Когато изпадала в абстиненция от ревността, дори вадела ножа и заплашвала, че ще си пререже гърлото от любов.

Мария Златанова

На този етап обаче магистратите отговарят уклончиво, дали има достатъчно доказателства, които да уличават Маргарита като съпричастна към убийството. Според съдията Пламен Синков, срещу нея няма да бъдат повдигани никакви обвинения.

Срещу основния заподозрян Михаил Менашки имало достатъчно уличаващи доказателства. Първо, цялата му тениска била изцапана с кръвта на Мария Златанова и нейният приятел Куминков. Все още обаче не се знае, дали експолицаят е бил пиян или дрогиран през фаталната нощ. Според неговите твърдения, по времето на убийството бил на рожден ден, в компанията на Маргарита и още много негови приятели. Засега обаче детективите предполагат, че се е измъкнал от тържеството за малко време, колкото да убие Златанова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-QqioqdurKE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *