Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Махнаха Люба Кулезич заради Цветанов

ЛюбаРъководството на ТВ7 обяви, че е взело решение да прекъсне договорните отношения на телевизията с Люба Кулезич. Обвинението е, че водещата била отказала да спазва стандартите за публицистика, като даде право на мнение на двете страни. Не спазила баланса между гостите си, личното си мнение и протестиращите. Даже изказванията й били крайни и насочени точно срещу бунтуващите се хора, с което накърнила интересите на телевизията, която пък била винаги обективна и на страната на истината. Точно такова изказване и точно от господин Бареков никой не очакваше днес. Нима той не знае, че наричат подчинената му Люба КуЛИЗич и нима не е гледал нито едно нейно предаване досега? Там отдавна няма гледната точка на оплюваните, а само тази на водещата и на гостите й. Яне и ЦветановЛюба беше много удобен журналист, докато ГЕРБ беше на власт и трябваше да се хвалят управляващите. Тогава Бареков нямаше нищо против. Но сега не знае накъде духа вятърът и за всеки случай слага една динена кора под Кулезич, за да си върже гащите. Гледали вчерашното предаване могат да обяснят много по-точно какво се случи. Почти за пръв път водещата реши да се направи на истинска обективна журналистка и да даде и двете гледни точки. Тя беше поканила Цветан Цветанов на гости и след като двамата хубаво одумаха бунтовете, а той обяви в ефир, че виждал на кадрите криминални елементи, хора на силови групировки и наркопласьори, тя пък включи репортерката си от площада. За неин ужас там бяха само организаторите, хората не се бяха събрали още, а организаторите пък заявиха пряко на Цветанов – ние не искаме да влизаме в парламента, а вие да излезете оттам. Тези думи прозвучаха в ефир и нямаше как да бъдат замазани. Протестиращите проявиха завиден инат и не поискаха да чуят съветите на вицепремиера в оставка, който смени цвета на лицето си, а водещата прекъсна репортажа от улицата и се отдаде на сладък разговор с Цветанов. Дали самият Цветанов се разсърди от това, че го хвърлиха на лъвовете, или Бареков се уплаши, не е ясно. Ясно е само, че намаза ските на водещата, за да излезе чист от водата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Шок! Махнаха Люба Кулезич заради Цветанов

 1. Максим Митев Отговор

  25.02.2013 в 14:47

  ЗАПОЧНА ЛОВЪТ НА ВЕЩИЦИ

  От 100 процентов достоверен източник преди броени минути изтече информацията, че е започнала поголовна чистка на кадри от Министерство на финансите. И то не тези кадри отговорни за сегашното състояние на държавата, а тези професионалисти, които задържаха потъването на Дянковия кораб.
  Щеше да е смешно , ако не е трагичен факта ,че именно такива като Анатоли Великов – директор ФУС /финанси и управление на собственоста/ са ценните млади кадри които биха могли и щяха да ни извлекат от настоящия батак. Трагедията в случая е на Главния секратар на Финансовото министерство – Таня Георгиева. Тотално компрометирана личност, много близка приятелка на Дянковата любовница – Ирена Велкова.
  Таня Георгиева безочливо кадруваше и гонеше всички с различно от нейното мнение. За справка : Георгиев – съпругът на Таня притежава голяма транспортна компания, синът й също е в големия бизнес, имат придобити множество апетитни имоти в столицата и страната. За тези данни има съответните регистри и доказателства. А Анатоли Великов /със заповедта за уволнение/ притежава малък апартамент в крайните квартали на София, съпруга и …няколко месечно бебе.
  Таня Георгиева вярна на максимата „крадецът вика дръжте крадеца“ е решила , че след като ГЕРБ не са на върха, трябва да махне всички кадърни хора от Министерство на Финансите. И след нея – ПОТОП !
  Това поведение поразително прилича на това от Втората световна : да изгорим всичко ценно, за да не остане нищо за „врага“.
  Ние журналистите няма да оставим това да се случви. С твърда ръка и гражданска позиция ще отстояваме бъдещето на ценните хора. Защото само те биха ни измъкнали от корумпираното блато на пропадащата ни икономика!
  Ние сме с Вас – новите на прехода!
  Вън на Георгиева и продажната й клика !!!!

  Максим Митев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *