Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Луд пребива съседи с боздуган в София!

Полиция

Психарят вилнее от 6 месеца, властите не вземат мерки

Шокирани съседи на лудият Владимир от столичния комплекс „Надежда” ужасени разказват, че в продължение на половин година болният мъж ги тормози и редовно налита на бой. За изминалото време успял да пребие двама от комшиите, на които нанесъл сериозни поражения.

Една от жертвите на Владимир

Последният регистриран случай е нападение над гражданина Милчо Гиздавски, който била атакуван в собствения си дом докато спял. Малко след полунощ човекът чул някакъв шум на терасата и съвсем естествено отишъл да провери какво става. В този момент лудият Владо връхлита в апартамента, като чупи прозореца с глава и ръце.

Подгонва Милчо с вързано на синджир стоманено гюле

Роднините на пострадалия човек стават неволни свидетели на бруталния екшън и цяла седмица не могат да се отърват от силния шок. Страхът се удвоява от спомена за предишното нападение на ненормалника, при което пребива друг съсед без никаква причина. На него му чупи носа на няколко места, след което троши ръцете на възрастната му майка.

Съседите са категорични, че не минава и ден без да търпят люти заплахи от Владимир. Подавали са много жалби, но всички дела са прекратени заради експертно постановление доказващо, че страда от раздвоение на личността. Бащата на ненормалника сега разказва, че най – накрая го настанили за лечение в психиатрична клиника.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Nx_tvIWSfLY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *