Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ШОК! Лекари извадиха кукла Барби от ануса на учител по биология в Плевен!

Кукла Барби

Дежурните лекари на многопрофилната болница в Плевен останали втрещени, след като при тях бил докаран мъж със стърчаща от задника кукла Барби. Нещастникът бил транспортиран от съпругата си и пристигнал увит с хавлиен пешкир.

Още с пристигането в болницата пациентът разказал, че в задника си има заклещен предмет, който не могъл да извади сам по никакъв начин. След първоначалния преглед, докторите видели, че задницата му е обляна в кръв и действително вътре има нещо голямо.

Мъж в розово

Когато хирургът бръкнал да извади въпросния предмет с ужас установил, че това е сладка кукла Барби, която навсичкото отгоре била нагласена и с розова рокличка. Засраменият гражданин обаче твърдо отказал да обясни, как Барбито се озовало в задното му отверстие.

Съпругата му обаче се показала словоохотлива и с радост разказала всичко на ошашавените медицински сестри. Тя споделила, че мъжът й е даскал по биология, женени са от десет години и имали две малки момиченца. Тя самата по – често пребивавала заради работата при майка си в Долни Дъбник, а съпругът си живеел сам в Плевен.

През въпросната хубава вечер, жената се прибрала инцидентно в апартамента и заварила благоверния да стене от болка, а от задника му стърчали краката на куклата. Той обяснил през сълзи, че отдавна си падал по мъжките ласки и помолил за помощ. Двамата доста се мъчили да извадят Барбито, но не успели.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OkqR1KHcZd4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *