Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Куката показа среден пръст на зрителите

куката среден пръстМариан Вълев – Куката най-внезапно и буквално без причина се снима с гордо насочен към неизвестен виновник среден пръст. Фотографията обиколи мрежата и предизвика сериозно възмущение у потребителите. Може жените наистина да си падат по лошите момчета, но дали пък подобен жест би могъл да хвърли в екстаз една дама, питат се потребителки, стъпили здраво на земята.

По-скоро май не. Защото не само от слабия пол не са си спестили унищожителните коментари, но и част от мъжете, които са се натъкнали на снимката също пишат, че това не е само неуважение към зрителите, но жестът е доста пошъл за човек на положението в обществото и възрастта на Мариан Вълев и изобщо не му отива.

От любимец на зрителите Куката успя само с една снимка за нула време да се превърне в маргинал, а най-мекият коментар отдолу е: „Ние, зрителите, благодарим за този жест, но отказваме да те гледаме“

Лошото момче от екрана явно е доста неуравновесено и извън него. Много слухове разпъваха на кръст актьора. Феновете му се правеха, че не забелязват запивките и скандалите му по кръчмите, веселяшкия и безсмислен живот по клубовете, дори взимането на хонорар да краси с присъствието си някое заведение и да му събира клиентела. Даже и си позволи да катастрофира с известно количество алкохол в кръвта.

Лошото момче дори не може да задържи жена до себе си. След няколко бурни авантюри, една от които с Ирина Флорин, която бързо се усети и избяга. Около актьора не се завъртат дами за дълго време, защото бива пренебрегната заради алкохола, приятелите и халтурите. А може би и на тях им показва среден прът. Кой знае…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *