Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Карбовски урочасал култова варненска проститутка

Рита Генадиева“Проклятието Карбовски” ме застигна, оплака се известната варненска проститутка Рита Генадиева, която в свободното си време е и поетеса.

След като прочел двете й откровени и пълни с пикантерии интервюта в жълт вестник, водещият започнал да я преследва и да е кани да му гостува. Тя дълго се дърпала, но той бил толкова настоятелен, че накрая не издържала и се съгласила. Но не казва срещу какво е дала съгласието си.

Оттогава обаче Рита е в шок. След като се показала по телевизията, клиентелата й изчезнала. Цяла седмица никой не се е обадил, ни са свир*а , ни за нещо друго. Останали сме без хляб, мизерстваме вкъщи заради тоя човек, жали се жената. Карбовски1Бях чувала, че който му даде интервю на тоя, после умира. Бизнесът му умира, работата замира, все лоши работи стават. Но на, поддадох се на сладкодумието му и той ме урочаса. Настигна ме проклятието, нарежда жрицата на любовта. Телефонът ми мълчи, клиентите се разбягаха, а аз друго не мога да работя, проплака жената. От мен да го знаете, който даде интервю на тоя с мръсния поглед получава х*й отзад.

Рита описва с цветисти изрази процъфтяващия си и доходен бизнес и пълното му замиране след интервюто й с Карбовски. Тя вини водещия и му отправя всякакви проклятия, но не се сеща, че след като се е показала по телевизията, е изплашила клиентите си и сега те не смеят да се появят за услуги, защото се страхуват за някоя камера наблизо. Жената е на години и може пък това да е знак от съдбата, смятат някои. Не е лесно на нейната възраст и с нейните килограми да обслужва мъже с различни прищевки по всяко време на денонощието. Само че дамата нищо друго не може да прави, не си е внасяла осигуровки от парите на клиентите, не може да с запише в Бюрото по труда, а поезията й пък изобщо не се продава. За което сигурно е виновен Карбовски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *