Шок! Капка Георгиева танцува заради Волен

0

Капка и ГеоргиКапка Георгиева обяви пред всички, че отива в „Денсинг старс“, за да даде кураж на всички жени, че независимо на каква възраст са, могат да бъдат смели, да изявяват себе си навсякъде и да се чувстват красиви.

Тя например се чувствала красива и лека като перце и затова смятала да вдъхне увереност на дамите, които твърде рано се отказват от живота. Тя тегли една реч, че е националистка, че нейната партия ще влезе в парламента, че ни трябва нов политически модел, след което се сети защо е дошла и започна да танцува. На пръв поглед нищо особено, поне това видяха зрителите. КапкаЖурито обаче беше във възторг, изкара куп суперлативи, заля дамата с похвали от рода на смелост, вродена грация, аристократична осанка, лекота на стъпката и какво ли не още. Явно или зрителите не разбират от танци, или Капка има и друга мисия в предаването. Тя получи доста високи оценки за сравнително посредственото си представяне.

На няколко пъти тя спомена бившия си мъж Волен, пожела му успехи, сякаш никога не се е развеждала с него и сякаш той не я направи за резил пред цялата страна, като забегна със секретарката си. Преживях някои неща в личен план, но те ме направиха по-силна и по-уверена в себе си. Индиректно дамата не агитираше толкова за своята партия, колкото за националната идея и идеали, което пък постави в доста неудобно положение Зайнеб, заради произхода й. Въпреки старанията на гримьорите, годините и бръчките на Капка си личаха доста, но журито нарече това предимство, а не недостатък. Като политик, като жена, или като танцьор е там дамата, ще стане ясно на следващите лайфове. Мнозина обаче останаха с впечатлението, че иска да си върне Волен, заедно с партията му и затова е там.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/arMckSroMRE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *