Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Извънземни атакуват земята до дни!

НЛО

3 огромни НЛО идват към Земята?

Учени от независимата организация SETI са алармирали правителството на САЩ, че 3 НЛО са се отрпавили към нашата планета и съвсем скоро ще  стигнат до Земята.

Извънземните са били локализирани с помощта на тайната система HAARP, като учените предупреждават, че единия от летящите обекти е с диаметър 200 мили (колкото Мюнхен). Другите 2 НЛО са със значително по-малки размери, но факта, че приближават към нас е доста плашещ. Американците вече са взели мерки са сигурност, за да бъдат подготвени при евентуална вражеска атака. Изследователите от SETI, смятат че извънземните са от планетата „Gootan“ и ако не променят траекторията си, скоро ще могат да бъдат забелязани и с обикновен телескоп. Според други учени пък, обитатели на „Gootan“ не за първи път ще стъпят на Земята. Има регистриран случай от миналата година, че извънземни са кацнали в Китай и Индонезийско море. Ако предположението се окаже вярно, то отново ще бъде повдигнат въпроса за края на света. Много хора споделят идеята, че края ще бъде тази година и всичко ще бъде свързано с извънземна инвазия. САЩ са готови за война с другия вид, но все пак се надяват, че всичко ще бъде мирно. А наистина ли НЛО-тата са се отправили към Земята или това е поредната конспирация ще разберем много скоро.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Шок! Извънземни атакуват земята до дни!

 1. seabank Отговор

  26.10.2012 в 16:20

  айдееее

 2. milen Отговор

  27.10.2012 в 12:47

  A къде е мармота със станиола?

 3. assense Отговор

  27.10.2012 в 13:18

  В моя сайт – http://www.assense.piczo.com , съм дал в прогнозите за събитията,които ще се случат през календарната 2012г. за Бг, Балканите, ЕС, Русия, САЩ, Китай и други по-важни точки по света. Всичко това е указано там и какво ще последва след 21.12.2012г. Посочил съм, че 6 огромни извънземни кораба се насочват към Земята и именно в периода м.11-12.2012г. ще бъда в орбита около Земята, може би и ще кацнат на нея, но първоначално ще се приземят на тъмната страна на Луната, докато бъдат отрегулирани причините и отношенията със Землянините. Тяхната цел е да изведат извън пределите на Земята техните хора, които са по 1.444.444 от всяка от 5-те раси, които живеят и се развиват на Земята и имащи най-високата IQ-степен на взаимни отношения на интелектуално и духовно ниво и степен на развитие. Всички останали с материализирани души остава тук и ще претърпят тотално унищожение, а някои по напреднали и тръгнали по-пътя на самоосъзнаването ще оцелеят, за да преминат в по-горните нива на духовни и самоосъзнати измерения заедно с вече съществуващите индигови и кристални деца, чиито души са вече изпратени и са между нас, за да ни подпомогнат в този процес на прехода. Всичко това ще последва в предстоящите 3 години на премеждия и човешки драми. Всичко това трябва да го знаем, защото ни очаква.

 4. Plamen Отговор

  27.10.2012 в 14:25

  Are you fucking kidding with me ?
  Според разни болни мозъци, всяка година ще ни нападът извънземни. И то покрай Коледа или Нова година. Все тая.
  Това май беше от сценария на Трансформарс -3 …
  Не казвам, че ги няма. Просто не мисля, че имат интерес да се занимават с ниско интелигентни същества като нас. Все едно ние да се опитаме да комуникираме с мишките. Пълна пародия.
  Само подхранвате съмненията на лудите!

 5. Do Plamen Отговор

  27.10.2012 в 15:19

  не е като да не си правим опити с мишките, особенно с лабораторните такива……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *