Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Илачът, затрил Майкъл Джексън, използван за екзекуции

Майкъл Джексън

Анестетикът, чиято свръхдоза причини смъртта на поп звездата ще бъде използван за екзекуции на престъпници в Америка. Пропофол, предписан от убиеца д-р Конрад Мъри ше бъде инжектиран на престъпниците със смъртна присъда в Мисури.

Изнасилвачът Майкъл Уортингтън, осъден през 1995 ще бъде първият, умъртвен с Пропофол. Мисури ще бъде първият щат, кйто ще използва лекарството за екзекуции. До скоро 33 щата, в които има смъртно наказание са използвали следния процес – приспиване с натриев тиопентал, и инжектиране на още два медикамента за спиранедейността на сърцето и белите дробове. Сега

Майкъл Джексън

Пропофолът ще бъде използван, след като производителите на натриев тиопентал спрели да го продават за екзекуции. Майкъл Джексън почина през 2009, на 50 години, след като приел „ безпрецедентна” доза Пропофол в последните си месеци. Мъри, 58, беше обвинен в Лос Анджелис, миналия ноември в непредумишлено убийство , след като инжектирал на Джако голямо количество Пропофол, докато е бил негов личен лекар.

Джако жъне успехи и след смъртта си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Шок! Илачът, затрил Майкъл Джексън, използван за екзекуции

  1. woorm3 Отговор

    25.05.2012 в 7:59

    Този дебил Джако не е убит.Всички са изпълнявали прищевките му.Той сам предизвика разпадането на физиономията си и смъртта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *