Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Икебаната бил девствен

ikebanataАз съм духовен човек, обичам духовното, харесвам любовта в чистия й вид и досега не съм я изпитвал нито съм я консумирал. Ако в този живот си намериш идеалната половинка и тя ти пасне като ръкавица, чувстваш се с нея прекрасно, какво значение има дали е жена и мъж, попита Икебаната.

Той категорично отказа да признае в ефир своята сек*уална ориентация, но каза, че няма нищо против гейовете, лесбийките и различните транассе*суалните личности, харесвал компанията и в нея се чувствал по-освободен.

Сигурно защото и аз съм свободен дух и затова им се радвам, защото те са намерили себе си и не се страхуват или срамуват да са такива, каквито са. С тях е приятно да се общува, защото нямат маски и задръжки и защото са щастливи.

Аз съм девствен и за мен това е гордост, а не нещо срамно. А съм девствен, защото още не съм намерил човека, с когото ще ми е хубаво и който ще е половинката, която ще ме направи цял. Но в същото време имам своята музика и в нея изразходвам енергията си, похвали се певецът. Може да съм на 50 години, но душата ми е млада, сърцето ми е младо, танцувам, съчки събирам, нещо, за което много ме критикуваха, но това все пак е една весела песничка. Не можем да пеем само сериозни. На хората трябва да им е весело и да се забавляват.

Аз съм по-нормален от доста хора, смята певецът. Той каза, че е много наивен човек, вярва на всички, а после като го наранят страда, става му тъжно и се чувства единствено жив, когато пее.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *