Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок и паника: Не знаят къде е Алексей Петров!

Алексей Петров

В продължение на цели два дни, никой от съдебната система не е знаел какво е местонахождението на соченият за тартор на „Октопода” и основен подсъдим по скандалното дело Алексей Петров. По време на лечението му в болница в „Овча купел”, той е бил изкаран без надлежните разрешителни, след което е бил транспортиран до лазарета в затвора, а оттам впоследствие изпратен за консултация към трета болница.

Според сведенията от началниците на затвора в София, изписването на Трактора станало наложително, защото паднал край басейна, в който плувал. При последвалия преглед докторите установили, че е спукана костта на дясното му стъпало.

Затворническа болница

За буквално нелегалното транспортиране на Петров в съда разбрали чак преди два дни и то чрез медицинска справка на специализираната болница за лечение на лишени от свобода в столицата. От писмения документ станало ясно, че на 5 август Петров си навехнал крака и му правили снимка на рентген, която показала сериозно спукване.

Според очевидци, само ден след въпросното спукване, Алексей Петров се явил на заседанието на градския съд в очевидно добро здраве и докато е воден от полицаите не е имал проблеми. На следващия ден обаче, в затворническата болница отново преценили, че нараняването е спешна травма, която изисква специално и активно лечение на определено място.

Медици обаче са категорични, че спукването на кост се лекува само по един начин и той е чрез пълно обездвижване на крайника лекарства. Въпреки това нещо обаче, комисията от болницата в затвора решава да изпрати Алексей за консултация в клиниката на МВР, без въобще да поиска разрешение от съда, каквито са изискванията. Отговорните лица ще бъдат наказани с глоба.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=PKMCmHgd8JY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *