Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Германците са по- нещастни от нас!

Нивото на стрес при германците е много високо

Изследване, направено в една от най- развитите и проспериращи страни в света- Германия, показа че местното население не е доволно от начина си на живот, дори е нещастно!

Въпреки изключително ниската безработица, високите доходи, икономически стабилната Германия, явно не е добро място за живеене. Това показа изследване направено от местна социологическа компания. Според маркетинг проучване над 46% от населението не харесва начина си на живот, главно заради големите задължения, които те получават на своите работни места. Стресът и умората идвали в повече на немците като това ги карало да се чувстват нещастни.

Също така хората се чувствали в голям стрес, защото страната им носела на гръб цялата икономическа криза в Европа. Това се отразявало на техните работодатели и съответно и на тях самите. В продължение на няколко години, откакто трае рецесията в ЕС, германците са претърпели няколко етапа, в които техните отпуски била намалени драстично. Това разбира  се отразило на всеки един работник и съответната компания.

Запитаните в изследването се оплакали, че все по-рядко могат да се насладят на свободното си време. Почти никакво удоволствие не изпитвали и в леглото, с оглед на голямото напрежение, на което били подложени.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *