Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Генка Шикерова призна, че бие дъщеря си!

Генка ШикероваСлед като изслуша Георги Богданов от „Национална мрежа за децата“ колко е ужасно посегателството над деца и колко много значи един шамар , ударен на дете, Генка Шикерова простена – и какво да правят родителите, когато рожбата им се държи безобразно? Когато просто те изкарва от кожата?

Аз също пошляпвам детето си и така е прието у нас. В България всеки родител възпитава и с шамарчета. Изпитвам такъв гняв понякога, че ми иде да му шибна един. И май трябва да изляза от студиото, защото съм една от майките, които според вашите критерии използват насилие.

Георги Богданов я посъветва в момент, в който й идва да шибне един на дъщеричката си, просто да се постави на нейно място, да си помисли защо се държи така и да я…гушне. Значи то ще тропа с крак, ще крещи, че иска сладолед, когато е болно, ще се държи ужасно в магазина, а аз ще го гушкам. деца малтретираниТова не значи ли, че му поощрявам постъпката? – попита водещата. След което й беше обяснено, че трябват много разговори с децата, за да разберат кое е правилно и кое не, кога се държат нормално и кога против правилата и много търпение.

България и Ориента били сред страните, в които родителите бият децата си за наказание. В развитите страни боят бил немислимо средство и родителте отдавна го били превъзмогнали. Те формирали  представите за добро и зло у децата си с личен пример и разговори. Дори родител, ударил дете, може да остане без него и да му го отнемат.

Накрая стигнаха до извода, че у нас всичко се разрешава с красъци и насила. Никой няма време да възпитава децата си. Но дете, на което му шибват по едно шамарче, излиза и започва да шибва шамарчета на другите,  защото смята, че така е редно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Шок! Генка Шикерова призна, че бие дъщеря си!

  1. Тони Отговор

    22.10.2013 в 19:21

    Знаеш ли своето IQ провери го на: http://iq.tochica.com/r/6356/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *