ШОК! Галена слага край на музикалната кариера заради ревнивия си мъж!

0
Галена

Фолкаджийката Галена имала сериозни проблеми с мъжа си Галин, издадоха близки до семейството. Вафленият бос вече толкова много ревнувал разблудната си половинка от феновете, че направо полудявал само като си помисли, че отново ще ходи да си върти задника пред чужди мъже.

Онзи ден Гальо Вафлата поставил тотален ултиматум на певицата да сложи край на звездната си музикална кариера. Той заявил, че нещата стигнали до крайната точка на кипене и Галена вече трябва да избира: или сцената, или него и детето.

Галена

„Писна ми да ме правиш на маймуна! Погледни се, на нищо не приличаш вече! Всеки мъж говори за теб така, все едно е пробвал всяка от твоите прелести. Не искам да съм рогоносец, аз ти дадох всичко, а ти ми отне свободата и спокойния сън” – казал ревнивият Галин.

В действителност, той бил доста широко скроен човек и не му пукало особено много, че жена му може да се нагушка с някой за един път. Той самият също си имал достатъчно възможности за извънбрачна любов. Сега обаче се подплашил, че Галена ще си намери някой по – богат от него и ще си загуби ума.

В крайна сметка, Галена засега предпочела да си запази семейството, защото въпреки славата си на въртиопашка, тя искала преди всичко малкото й момченце да се чувства добре. Щастието на детето било по – важно от всичко останало и тя преклонила глава в името на общото благо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=AW-Do9ua-Vk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *