Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Гаджето на Мира Радева я малтретира!

Мира и ИвоГаджето на Мира Радева – Ивайло, не се оказа мъжът, за когото тя го представи. Социоложката го описа като голямата си романтична любов, която срещнала в планината.  Те се влюбили от пръв поглед и така вече шест години живеят заедно. Ивайло бил мил, нежен, романтичен и изобщо пълна приказка. На всичкото отгоре по-млад от нея, но много се обичали и възрастта нямала значение. Тя вече била разведена два пъти и смятала, че ще остане в самота, когато се появил ТОЙ.

Само три дни в Къщата бяха нужни този мит да се развенчае. Пръв се обади Ангел Рашков в изповедалнята по време на номинациите. Той без колебание посочи първия си номиниран – Ивайло и без характерното за другите тън-мън се аргументира. Този човек е груб и не уважава жената до себе си. Което погледнато отстрани, е много грозно. Самият аз уважавам Мира, защото е авторитетна личност в обществото, не я познавах, но я уважавах. Той през цялото време й прави забележки, кара й се, че говори високо, но най-лошо впечатление ми направи срещата й с дъщерята и зетя. Тя не ги беше виждала много време и като всяка майка бе нормално да се разплаче. Ивайло започна да й се кара да млъкне, дръпна я силно, навъси се и й развали празника. През цялото време върви след нея, следи я какво прави и й прави забележки. Тя не можа да се наприказва с дъщеричката си, защото той все беше по петите й и се мръщеше. Иво22 Аз не мога да намеря и общ език с него, защото поведението му ме кара да се дистанцирам.

Тези думи, които Ангел хвърли от изповедалнята, в началото бяха изтълкувани от гостите в студиото като негова измислица и опит да се отърве от социоложката, целейки се в мъжа й. Но изненадата престана да бъде изненада, когато още трима съквартиранти повториха дума по дума казанато от Рашков, което явно не бе уловено от камерите.

Характеристиките бяха – грубиян, мъж, който черпи самочувствието си единствнено от това, че върви след жена си и непрекъснато й прави забележки, човек дръпнат и затворен, човек, с когото не можеш да контактуваш, защото нямаш за какво да си говориш с него и общо казано темерут. Ивайло сам доказа част от тези думи, като влезе заедно с Мира в изповедалнята. Той номинира модела Мариян, понеже му бил неприятен и освен това хомосексуалист . Мира не се сдържа и го поправи, че младежът е казал хетеросексуален, а не хомо, а любовникът й глуповато я попита – не е ли едно и също?

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *