ШОК! Емилия бита от футболист, Николета играе кючек! (Видео)

0
Емилия

„Стой близо до мене и не ме изнервяй! Ще плачеш горчиво, ентендес?”

Това са думите, които португалският футболист на ЦСКА Сержиньо, отправя към стресираната и заприличала на бледоликата смърт поп – фолк певица Емилия. Тя се заваля от притеснение, а кавалерът скача в прегръдките на … Николета Лозанова. Емилия търси обяснение, след което следват шамари и целувки по врата на противницата.

Николета Лозанова

За съжаление, това съвсем не е истинска случка, а видеото към хитовото изпълнение на Емилия „Ще чакам да ми звъннеш”. В него халфът от Португалия си партнира със съпругата на своя колега Валери Божинов и се вживява в ролята на сваляч, който всеки момент може на свой ред да яде шамари от група здрави момчета.

Докато Емилия реве в прегръдките на въпросните биячи и се оплаква от нетрадиционното отношение на бившия си вече кавалер, Николета Лозанова доста нескопосано кърши морна снага под звуците на ориенталската музика. Застинала усмивка не слиза от лицето й и я прави да изглежда по възможно най – глупавия начин.

Най – интересното от цялата работа е развръзката на филмчето, когато втрещеният Сержиньо е приятно изненадан от двете палавници Емилия и Николета Лозанова.

Вижте видеото:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *