Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Емануела тръгна на психотерапия

ЕмануеляС характерната си прямота певицата  Емануела обясни, че е тръгнала на психотерапевт.  Това станало по настояване на съпруга й Никола, с когото от две седмици са разделени. Не знам какво стана, аз ли съм крива по характер, бързо ми омръзват мъжете ли или аз на тях, но с Никола нещата не вървят. Някак бързо си омръзнахме и се разделихме. Няма да се развеждаме засега, ще видим как ще живеем разделени, дали нещо няма да се промени. Той поиска да ходим на семейни консултации, а аз да си споделя проблемите с психотерапевт.

Мисля, че нямам проблеми, но се съгласих и сега двамата ходим на консултации. И не е срамно да се обърнеш към специалисти. Емануела КОткрих, че ми е много по-лесно да споделям с психолог, отколкото с разни приятелки. С приятелките не можеш да бъдеш откровен докрай. Винаги има една доза суета и самоконтрол, които те карат да премълчиш цялата истина.

Емануела се изнесла от скъпия апартамент на съпруга си и се върнала заедно със сина си при майка си. Нямала къде да отиде, понеже освен с мъжете, не й вървяло и с жилищата. Преди три години тя платила на фирма капаро – 50 процента от нов апартамент в комплекс затворен тип, но започнали някакви спънки и фирмата не могла да построи блока с жилищата. Доста се бавела с връщането на парите и засега са й възстановили само половината от сумата.

Сега тя си взела жилище в „Бояна“, но с голяма ипотека и няма пари да го обзаведе по вкуса си. Когато успее, ще се изнесе от майка си и ще отиде там. А връзката й с Никола не знае дали ще продължи и това зависело от изхода на брачните консултации.

Емануела с хит от 2013. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *