Шок! Емануела си отряза ц*ците!

0

Емануела и НиколаФолкпевицата Емануела е оперирала цели три пъти гърдите си и накрая ги отрязала съвсем. Това обясни в ефир самата тя. В началото като всички други тя си сложила силикон, но имала големи проблеми с него. Помислила, че е е от дефектните, вдигнала цял панаир на лекаря си  отишла при друг. Пак си сложила силикон, но отново се появили проблемите.  Изпълнителката на „Таралеж“ не обясни какви са точно тези проблеми, но явно са били доста сериозни.  Затова се решила и на третата операция. Тя премахнала изцяло гърдите си и останала само по силикон. Според нея това било по-сигурно и не криело никакви опасности.

Тази интервенция станала доста преди Анджелина Джоли да премахне и двете си гърди и да повлече крак.  Но Емануела си мълчала, защото мислела, че при нея е лошо стечение на обстоятелствата. Едва като разбрала какво правят другите звезди, си отдъхнала. И даже намери сили да си признае, че е силиконова кукла.Емануела в носа

Певицата иска да има дете от Никола, но не е съгласна да го износи. Готова е да плати на суроготна майка колкото поиска, за да роди детето им. Тя не обясни това някакви техни медицински проблеми ли са, или просто е суета и не иска да си разваля хубавата фигура. Но сега твърди, че не може да си представи да роди по друг начин. Тя вече има един син – Христо, когото родила съвсем млада от предишно гадже. Певицата не обича да си спомня как го е раждала и какво е станало в ония години и грижливо крие детето си от папараците.

Някои смятат, че тя се е стресирала и от случилото се със сестра й. Двамата със съпруга си имали проблеми при правенето на деца и сестрата заченала ин витро. За ужас на всички се оказало, че е бременна с тризнаци. Емануела й помага с каквото може, но вероятно мисълта да се сдобие с три бебета наведнъж я хвърля в шок и затова предпочита едно от сурогатна майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZSji_DyNOVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *