Шок! Емануела пребори мечка СТРЪВНИЦА и оцеля! Вижте как! (Снимка)

1
Емануела

Не се уплашила и надвила с хитрост

Фолк певицата Емануела изкара акъла на своите приятели като разказа, че в детските си години й се наложило да се бори с истинска кафява мечка. За да всее окончателно респект в ошашавените си близки тя допълни, че звярът е бил истинска стръвница, а не някаква си обикновено мече – медунче.

Емануела смело яхнала мечката

Само миг по – късно изпълнителката разкара страховете на своите хора като обясни, че не е била нападната от чудовището, а просто имала неописуемото щастие да го поязди. В един хубав ден двете с баба си се разхождали по улиците, когато срещнали някакъв странстващ звероукротител с гъдулка, който водел на синджир кротката мечка Роза.

Малката Еми поискала на секундата да пипне животното и въобще не се уплашила. Бабата пък била доста оправна и само след минута се спазарила със собственика на чудовището да позволи на внучката да му се порадва. Тя компенсирала забавянето му с паница червено вино, такава получила и доволната Роза.

След като изблизала своята порция божествен нектар, мечката съвсем се размекнала и нямала нищо напротив да бъде пояздена от Емануела. Понеже била възпитана и добродушна, позволила на малката да се покатери върху нея и дори да й дърпа ушите. Добре, че наблизо имало и фотограф, който документирал всичко. Оттогава певицата имала страхотна слабост към всякакви диви животни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=YcocaVVvnxs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *