Шок! Кучкова изнасилвана от приятеля си!

1

kuchova-golaНовата „Мис плеймейт“ Елена Кучкова била системно изнасилвана от гаджето си.  Историята се случила през 2008 г., когато тя била едва на  19 години и тогава преживяла един от най-силните си шокове и кошмари  в живота.

Кучкова била палавница още в гимназията и тогава се запознала с младеж от Пловдив. Двамата  заформили кратка връзка, понеже тя не си падала по дългите. По навик красавицата отрязала гаджето си и му казала, че повече не иска да се виждат. Нейното решение обаче изобщо не се харесало на влюбения и обсебен от нея младеж. Той взел нещата в свои ръце, започнал да я  преследва, да й звъни непрекъснато, да прави сцени на ревност, да я причаква край къщи и да я заплашва.

Тя си сменила телефонния номер, но той пак  я открил. Когато тя отказала да бъдат повече гаджета, той на няколко пъти я отвличал с кола и я изнасилвал, оплаква се хубавицата. Кой знае защо тя не се изжалила на полицията, а се оставила да я отвличат и изнасилват няколко пъти. След това, за да се отскубне от натрапчивия си обожател, избягала в Англия при приятелка.

Мълви се, че там танцувала в стриптийз бар, но Кучкова отрича и твърди, че била икономка в някякво семейство. Прислужница как да е, но чак пък икономка…

Историята мълчи и как прилежната икономка се връща в България и изведнъж се превръща в страстна танцьорка в еротичен балет в реномиран софийски клуб. А бившето гадже кой знае защо спира да я преследва и изнасилва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zoKbgFTjoUo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тази ще излезе с по-развинтена фантазия от Николетка. Като я изнасилва през вечер, полиция няма ли?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *