Шок! Частни болници оперират здрави хора, за да точат касата

1

Касапски истории от частни болници изплуваха покрай разследване за източване на здравната каса. Напълно здрави хора са оперирани, за да бъдат усвоявани пари от НЗОК. Често пациентите биват осакатени до живот заради алчността на здравни заведение. Има и смъртни случаи.

Потресаващи случаи на изрязвани здрави органи по време на операция за намаляване на теглото – т.нар. байпас на стомаха, са сред най – честите начини за злоупотреби.

Пациентка на частна болница „Доверие“ с ужас разбрала, че вместо да бъде стеснен стомаха й, за да сваля по – бързо килограми, хирургът е отстранил целия орган. Д – р Ивайло Цветков, който извършил операцията, така и не й обяснил защо е премахнал стомаха й. Цяло чудо е, че жената изобщо е

Дуков почина след серия от операции в болница "Доверие"

оцеляла, тъй като близо година била на легло с отворена рана.

Млада жена също бива осакатена до живот от скандалния хирург, отново при операция за отслабване. Страдалката изтеглила кредит, за да се подложи на скъпата процедура, но вместо това останала с една стомашна стена по – малко. Пациентката трябвало месеци наред да се бори с ужасяващите последици от касапската интервенция.

Не този късмет имала друга млада жена, която не оцеляла след тежките последствия от операцията пир д-р Ивайло Цветков. Майката на починалата пациентка обвинява хирурга в убийството на дъщеря й.

Георги Дянков също бил опериран от скандалния д- р Цветков, за да отслабне. Мъжът починал след няколко месеца от полиорганна недостатъчност.

Лекар, който напуснал частната болница „Доверие“, подал сигнал до НЗОК за злоупотребите и фалшификациите на документи в здравното заведение. Проверките доказали, че обвиненията са напълно основателни.

Именно в тази болница известният Дим Дуков почина от полиорганна недостатъчност.

Заради лекарска небрежност в частна клиника мъж от Варна остана без ръка. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Това не може да бъде вярно. Развинтена фантазия. Защо обиждате докторите? Днес от разговор на доктор с медицинска сестра чух, че уж някой оперирал здраво дете, за да усвои средства от Здравна каса по клинична пътека. Аз лично се наемам, ако се докаже за даден лекар, че е извършил такова престъпление, да му отрежа ръцете до китките. Очаквам да ми пишете на: novakov@gyuvetch.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *