Шок! Бурен с*кс във ВИП Брадър шашна продуцентите, не смеят да го излъчат

1

1След близо два месеца суша и кавги,  „Вип Брадър“ най-после бе  осветен с любовни ласки.  Напук на захлупените и предпазливи съквартиранти, седмица след като влезе в Къщата, Златка Райкова вече стене в обятията на любимия си. Още като влезе в изповедалнята, плейметката обяви, че ако Георги е с нея, ще си го гушка цяла вечер.

Мечтата й се сбъдна и Георги пристигна в понеделник. Съквартирантите им предоставиха президентския апартамент и полуушеговито, полузавистливо им пожелаха много с*кс. Те не чакаха и нито миг да зпълнят заръката им. А на другата сутрин се появха усмихнати и освежени за разлика от мумифициралите се от незадоволени мераци лица на останалите.

Операторите гледали зяпнали и снимали цяла нощ, след което зансли горещите кадри на продуцентите. Мечтата на всички Къщата да се тресе от секс се сбъднала. Обаче ядец. Всичко снимано просто е огън и не е ясно как да се излъчи. Златка Р сивоЧервената точка няма да свърши работа, защото СЕМ ще ревне до небесата. Заснетото е все едно по*но филм  и няма как да бъде замазано.

В момента операторите се мъчат да сглобят сцени, в които се виждат само позволени неща. За тяхно нещастие цялото представление е една безкрайна се*с сцена и няма какво да се изреже, за да се пусне. Все пак продукцията няма да изтърве такъв ценен запис и ще умува как да го поднесе на зрителите така, че да не изреве  регулаторът, а в същото време рейтигнът да се вдигне до небесата.

Впрочем влюбените гълъбчета сигурно всяка вечер ще ги иненадват с бурни ласки, така че все ще успеят да изрежат някой по-благоприличен момент.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/J7kEY968XWM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Златка Райкова си е направила пластична операция/мисля че е на носа/защото изобщо не прилича на себе си.Направо са я загрозили.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *