ШОК! Братът на Димитър Бербатов изчезнал безследно!

0
Асен Бербатов

Братът на Димитър Бербатов – Асен, сякаш потънал вдън земя от няколко дни насам, споделиха хора от Благоевград. Първоначално всичките му приятели си помислили, че се е случило нещо лошо, защото телефоните му били изключени, а жена му мълчала загадъчно и дума не обелвала.

Вчера обаче станало ясно, че Асен Бербатов просто е обиден на хората заради негативното отношение, което имали към отказа на Митко да играе в националния отбор по футбол. Махленските клюки в града жестоко засегнали Асен и той не можел да понася обидите, които хората без работа сипели по адрес на брат му.

Димитър Бербатов

„Това сме си ние българите! Завистливи и злобни до крайна степен. Когато Митко си дойде хвърля по две – три хиляди лева в дискотеката да ги черпи, а сега същите тези навлеци избълваха цял куп простотии по негов адрес. И мен като ме видят само едно знаят – Асенчо, черпи едно уиски за здравето на брат си – и аз черпя, да не му чупя хатъра” – разказала съпругата на Асен пред своя приятелка.

Като цяло, Асен Бербатов нямал никакви намерения да си покаже носа по улиците на Благоевград, докато хората не спрат да говорят по адрес на семейството. Защото можело да се стигне до стълкновение, ако си изпусне нервите и по този начин да очерни името на Митко, който няма абсолютно никаква вина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=r3Q4EkwAY5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *