Шок! Бойко Борисов бил бодигард на Камелия Тодорова и спал с нея

0

Камелия ТодороваКамелия Тодорова неочаквано призна, че преди години Бойко Борисов е работил като неин бодигард и се е грижел за пълната й сигурност. Това било по желание на покойния й съпруг  Майкъл, който искал жена му да е в сигурни ръце в България и да не й се случва нищо лошо. Той непрекъснато смяташе, че животът ми е под заплаха, или че съм прекалено хубава да остана сама и без надзор.

Точно тогава се запознах с господин Бойко Борисов, който беше единият от бодигардовете, наети да ме пазят. Направи ми впечатление, че е  строен, симпатичен и доста добре облечен. Тогавашното му облекло беше много по-спретнато и модерно, отколкото сегашното. Движеше се като моя сянка, сигурно знаеше за мен повече неща, отколкото аз знаех за себе си.  Пристъпваше тихо, като котка, оглеждаше се на всички страни и винаги беше готов да ме защити, макар че никой нямаше намерения да ме напада, отвлича или нещо такова. Но Майкъл беше пожелал това и аз не можех да не му се подчиня.

Имам чувството, че съпругът ми бе предприел тази стъпка повече за своя сигурност, а не толкова за моя. Аз се връщах за клипове и снимки в страна, от която бях избягала преди 1989 година и той мислеше, че на всяка крачка ме дебнат опасности. Нищо подобно нямаше. Хората ми се радваха, аз на тях също.

Господин Борисов обаче ме охраняваше като ВИП персона. Той и неговите хора ме следваха по улицата, стояха на снимачната площадка, а вечер един имаше отвън пред дома ми, друг вътре. Спомням си, че елегантният мъж на няколко пъти приспа при мен. Разбира се, в другата стая. Беше елегантен, но мълчалив. Разменяхме си само по няколко думи свързани с плановете ми за деня, къде ще ходя, кога ще ходя, за да разпредели момчетата как да ме охраняват.

Всичко това беше смехотворно, аз му казвах, че нямам нужда от охранители, но той беше категоричен, че трябва да ме пази. Нямах и идея каква сума е платена за охраната ми.

Той явно не е забравил онези времена. Сега се случва да се срещнем по коктейли, но си кимаме хладно, като случайни познати. Изненадана съм колко много се промени той в лошия смисъл на тази дума. Уж още спортува, но тялото му се е наляло, натежало е. По необяснима за мен причина се облича доста по-небрежно и демоде точно сега, когато има много власт. Преди го харесвах повече, сега по-малко.

Не съм говорила оттогава с него, пък и то няма за какво да си говорим. Аз не споделям неговите идеи и разбирания, а той пък сигурно не споделя моите.  Нямаме еднакво мнение за живота, категорична е Тодорова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dG-H3Fg6BVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *