Шок! Бареков кръсти луканка на свое име

6

Бареков луканкаАмбициите на Бареков да се хвърли в голямата политика за пореден път дадоха обратен ефект.  Той до такава степен пресолява манджата, че е на път да задмине бившия си приятел и учител Бойко Борисов.

Опит за шега, или сбъркана истина?  В социалната мрежа той  пусна снимка на луканка, на която е написано, че е произведена за „бъдещия премиер“ Николай Бареков. Част от феновете му послушно изръкопляскаха, но други занемяха от изненада. Този акт им напомни хиладите отрязани лентички в близкото минало, повторението „аз направих“, „аз построих“,  „аз ми осигурих“  и прочее Аз-ове, с които беше претъпкано политическото и медийното пространство.

Освен това напомни и за едни по-стари времена, когато телевизионерът е бил чавдарче и в които всичко се строеше от народа в името на народа с помощта и от мъдрото ръководство на Партията.

Според специалистите желанието непрекъснато да се показва, да е в центъра на вниманието и всяки ден да се пише за него му е изиграло лоша шега. Бареков заприлича на една политическа Николета, без която хората не могат нито да осъмнат, нито да замръкнат, защото тя ражда за себе си най-малко по две новини на денонощие, а понякога и повече. Дори симпатизнтите му, сега започнаха  да го взимат на подбив и го наричат нарцис.

Явлението обаче е доста по-опасно и няма нищо общо с крехкото цвете. Както Борисов си вярваше и продължава да си вярва, че е остовен фактор в българската политика, сега се появява още един човек с огромни амбиции, който не само си вярва, но нарича себе си следващия премиер и спасител на България.

Аман от спасители и месии, охка народът!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/T5K7H-w9Hi4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Абе това да му е кусура – че снима луканки. Важното е да ги няма комунягите и турчолята в парламента. Който ще да ни управлява, само да не са те както и тъпунгерите от ГРОБ

  2. То май само с често присъствие в медиите и в общественото пространство може да се успее в тази държава. Тия, дето стоят скромно, никой не ги оценява тук.

  3. Да не са ГЕРБ, да не са комунисти и турци, да не са реформатори и то като гледаш, само Бареков остава. На теб от месии не ти ли писна? И от самовлюбени откачалници?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *