Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Българка продадена в робство на цигани от Италия!

Продадоха българка в робство

Българка на 29 години била продадена в робство на семейство в Италия за сумата от 2 000 евро. В продължение на години тя била малтретирана и сексуално тормозена от фамилията – робовладелци, които дори я принудили да роди дете на един от насилниците си.

Подобно на много други случаи, нашенката била примамена преди няколко години да замине за Италия, където й обещали хубава работа с добра заплата. Подгонена от глада у нас тя се доверила на българин, който я отвел на ботуша. Там обаче извергът свалил маската си и чрез заплахи и насилие я накарал да проституира. В един момент решил да я разкара, защото не искала да се примири със ситуацията и я изтъргувал на семейство от град Санта Кроче де Маляно.

Продадоха българка в робство

След като осъществили сделката, новите собственици на жената буквално я превърнали в отдушник на всички свои страсти и започнали да упражняват върху нея системно сексуално насилие. Освен това я принудили да роди дете на един от насилниците – Луиджи ди Силвано на 28 години.

Случаят бе разкрит от карабинерите преди около година, а семейството арестувано на 14 юни м. г. Преди дни се гледа първото дело срещу насилниците, които са Розалия Казамонка на 59 и нейните две деца: Луиджи де Силвио на 28 и 24 годишната дъщеря Емилия Стефани ди Силвио.

Поробената нашенка не присъства на заседанието, защото е била включена в програма за защита на пострадали веднага след освобождаването й. За нея се грижат от организацията On the Road, която помага на пострадали при подобни случаи.

Адвокатите на фамилията оспорват обвинението и твърдят, че цялата история е нагласена, за да се измъкнат пари. Те твърдят, че М. П. просто е работела като домашна прислужница. Юристите предоставиха на съда снимков и видео материал от семеен рожден ден на който се вижда, че българката не е притеснена от нищо и дори взема живо участие в тържеството. Това доказвало, че клиентите им са напълно невинни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=c-SgZ_DjgD4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *