Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Абитуриентките пият като казаци

Абитуриентките прекаляват в пъти повече с алкохола от кавалерите си

Младите момичета пият в пъти повече от връстниците си особено на бала си,  алармират лекари. Медиците са категорични, че в последните няколко години абитуриентките тотално са се алкохолизирали. Девойките, които постъпват с алкохолно натравяне са много повече от мъжете.

Младите девойки  редовно пият, докато изпаднат в несвяст, отчитат лекарите в София и заявяват, че всяка нощ изтрезвителното е пълно с момичета, а не момчета.

Жените все по-често попадат в изтрезвителя

Медиците не крият, че тези дни по баловете е препълнено с абитуриентки, които не знаят мярка в алкохола. Специалистите констатират още един шокиращ факт, че момичетата не само пият повече от момчета, но и на няколко чашки са много по – опасни от тях, защото стават неконтролируеми. Медиците споделят, че младите пиячки са много по – арогантни и агресивни от мъжете  и са опасни както за себе си, така и за околните.

Инспекторите също подкрепят мнението на лекарите и заявяват, че е в пъти по – трудно да усмириш едно пияно момиче, отколкото мъж.   Психолозите считат, че вероятно подрастващите девойки все по – често посягат към чашката, защото по време на криза им е по – трудно да  се справят със неблагоприятната социална обстановка.

Абитуриентките нямат спирачки по отношение на алкохола!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *