Шкафа се скарал с Митьо Очите заради дрога

0
Кирил Кирилов - Шкафа

Криминалистите от отдела за разкриване на тежки престъпления надушили нова следа около убийството на Киро Шкафа. Според източници от подземния свят, окото на МВР в момента се е насочило към Митьо Очите, с когото застреляният имал разправия наскоро. Ченгетата душели и около криминално проявен с прякор Дългия, за когото се допуска, че е стрелецът от фаталната вечер.

Конфликтът с несебърският наркобарон Димитър Желязков възникнал, след като Шкафа се опитал да атакува бизнеса с наркотици в Бургаско чрез свои хора и дори направил собствена мрежа, докато Очите бил на топло в затвора. Миграцията към морето предприел, защото в София не смеел да се занимава с трафик поради засиления полицейски интерес към него.

Кирил Кирилов - Шкафа

Според разследващи случая, Киро е познавал убиеца си, защото когато го видял се развикал и го нарекъл „Боклук”. Бил сигурен, че няма да умре, защото когато се обадил на приятелката си Соня й казал, че е ранен само в краката. Това е и основната причина, поради която от полицията смятат, че гърмежите са били само за сплашване и поради това стрелецът е гърмял само отдолу. Другата допустима версия е, че убиецът е аматьор, което ако се окаже вярно, веднага ще отхвърли съмненията за поръчково убийство.

Приятелката на Шкафа – Соня е категорична, че Киро е застрелян заради делото на „Наглите”. По нейно мнение са го убили, за да мълчи и да не издаде босовете на групата, прославила се с жестокостта си. Соня споделя, че не се страхува и ако узнае кой е убиецът веднага ще информира властите.

„Между нас имаше истинска и неопетнена любов. Бяхме заедно повече от шест години и аз искренно го обичах. Ако знаех кой го застреля, щах да кажа веднага” – ридае опечалената жена.

Как заловиха „Наглите“:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *