Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шизофреникът Никола Филчев- милиардер в Швейцария, гушвал милионни рушвети на дело!

filchev1Skandalno.net България е страната на неограничените възможности. И по този показател дори САЩ й дишат прахоляка. Един прокурорски мандат у нас = на милиардер. Докато Никола Филчев беше главният обвинител на държавата, хората справедливост не видяха. Просто човекът беше зает с богатеенето си. Сега състоянието на живеещият в Швейцария Филчев се оценява на милиарди.

Двамката с разстреляния като куче прокурор Николай Колев са взимали подкупи в милиони за едно дело от подземните босове. Един рушвет с такъв размер например са гушнали от скандалния кърджалийски бос Ерджан Рашид Роко. Филчев и Колев са делили по равно пачките със зелени стотачки, съобщава „Уикенд”. В един момент обаче

На гръмнатият като куче на улицата Прокурор Николай Колев също не му бил чист косъма!

На гръмнатият като куче на улицата Прокурор Николай Колев също не му бил чист косъма!

паричният поток от Колев към Филчев странно изтънял. И хитрата лисица Филчев веднага пратил подставени лица да занесат пет-цифрен рушвет на Колев. И зачакал своя пай. Но така и не го дочакал. В резултат на което пък Колев не дочака да си отиде от този свят от естествена смърт.

Гръмне ли в България скандал, обикновено става дума за пари. Колкото по-нависоко по етажите на властта са замесените в скандала, толкова за повече пари става дума. И сега след показния арест на Алексей Петров, около

В тъмнината на правосъдната ни система алчни прокурори и съдии трупат милиони!

В тъмнината на правосъдната ни система алчни прокурори и съдии трупат милиони!

личността и дейността на който непрекъснато изскачат удивителни подробности, се оказва, че всички са навързани като свински черва в далаверата. И че става дума за пари, и то много пари.

Но най-страшното в тези истории дори не са кражбите на милиони и милиарди от опосканата ни държава. По-страшното е, че доказан шизофреник като Филчев, който е ходил на лечение в Израел заради тази си диагноза, държеше в ръцете си блюдата на сляпата Темида. А всички знаем, че шизофрениците имат светли периоди, през които никой дори не може и да си помисли, че са болни. Но в тъмните си периоди на умопомрачение могат да се превърнат в безмилостни чудовища. И такива хора управляват България!

До такава степен болни и самозабравили се, че използват стряскаща терминология: „Искам го в твърди корици” това дело, казал Никола Филчев, по думите на вдовицата на убития прокурор Иван Колев. Дешифрирано това означавало – в ковчег!

Боже, пази България от лудите й и алчни управници! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *