Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шистовият газ причинява рак

Шистовият газ убива……..

Психоза от наближаващ бум на онкологични заболявания тресе цяла Североизточна България.

Местните са убедени, че проучванията и сондажите за шистов газ в района са смъртоностни и много по-опасни от генномодофицираните организми. Причина са радиоактивните вещества, които замърсяват почвата и водата, когато биват изкарани навън с т. нар. технология „хидравлично разбиване“ на земните пластове. Противниците на добива са категорични, че разработването на находището ще предизвика бум на онкологичните заболявания в региона. Според местните ракът ще дойде не как да е, а с хляба.

 „Не само в Добрич – хората във всички градове във Северна България са уплашени до смърт. Те не спират да говорят за рак. Ако властта допусне да се отрови житницата на България, реките и почвата, значи става дума за интереси в зелени милиони. Излиза, че ще ядем хляб с рак“, разказа Григор Митев, един от инициаторите на протестите в Добрич.

Психоза тресе Северна България

Официално от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма уверяват, че сондажи няма да се извършват поне до 2015 година. Самият министър Трайчо Трайков е категоричен, че се всява излишен панически ужас сред населението, за да спънат проектите. ресорният му заместник, който държи сектор „Енергетика“ – Делян Добрев, категорично да коментира основателни ли са страховете на хората,че проучванията ще доведат до бум на онкологични заболявания.

Преди месец той заяви,че скоро няма да се извършват никакви сондажни работи с изключение на сеизмичното проучване. Добричлии обаче са на менние, че изследванията са започнали тайно и на обикновения човек се отказва достъп до каквато и да било информация.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Шистовият газ причинява рак

  1. Виолетка Отговор

    16.01.2012 в 21:01

    Незнам причина, коментариите ми, мистериозно чезнат. Алармирам. Майка Вангелия предупреди за отравянето на водата. Интуитивно усещам, че тази упоритост е свързана с поети вече обещания и пари. Сондажи са правени. Пчелите чезнат. Изпуснат газ. Има затъмнение при тази нервозност. Слава Севрюкова предупреди, че без разум и отстояване, ще страдаме. Като нечиста сила е. Молете се. Искайте защита от Бога.Не може да ни помогне, понеже само за ползи и пари мислим, пророчеството се сбъдва, хората страдат. Покаяние. Предлага ни се добро, благоденствие и просперитет – четете „Тайната“, това е „измолено“. Всичко, е със знак „плюс“. Ние ревем и хулим съдбата си, все роптаем. Да обичаме искрено Бога,-творец на видимо и невидимо. Опонентите ни, предлагащи евромилиони са вярващи до мозъка на костите си. Ще си го отнесем. Роптаем ли, срещу бога е, срещу Висшия разум. Тези хора са посветени в „тайната“. Разум. Отстояване. Благославяйте ги. Желайте им добро и бог да е с нас. Това са тайни от които светът е лишен целенасочено преди много време. Не сме окаяни грешници, незнаещи сме. Така сме избрали да бъдем. Слепи деца. Съчувствам на всички. С обич, Мама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *