Шест съпруги умориха нигериец със секс

0

Нигериец, който бил женен за шест жени , починал, след като бил принуден да участва в сексмаратон с всички подред. Уорко Оноджа бил бизнесмен и имал пари да издържа шест булки. Само не можел да ги задоволи сексуално.

Дамите се изнервили, защото напоследък той се отбивал само в спалнята на най-младата, а останалите пренебрегвал. Петте отритнати направили пъклен заговор, изчакали го да се върне от бара и нахлули в стаята, където той се бил отдал на плътски удоволствия със съперницата им.

Съпругите били въоръжени и много опасни. Те носели ножове и пръчки и го заплашили със смърт, ако не задоволи всичките. Изплашеният мъж се заел със задачата под зорките погледи на останалите и се справил мъжката с четири от тях. Когато петата се метнала отгоре му, той изведнъж спрял да диша и обелил очи. В началото булките му помислили, че се шегува, но после установили, че сърцето му е спряло. Задоволените и незадоволената хукнали да бягат от къщи, защото помислили, че са го убили. Най-младата и най-обичаната се обадила в полицията и със сълзи на очи заявила, че останалите го изнасилили.

Случаят предизвикал различни коментари в Нигерия – от откровен смях до обвинение на сладострастниците. За какво му са шест, като има и проститутки в бара, а той често се отбивал там, коментирали негови приятели. Други многоженци в страната обаче започнали да се прибират страхливо вкъщи и даже направили график коя вечер при коя булка ще нощуват, за да не им се случи същото, като в дома на Уорко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/g_MojeZt-io

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *