Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шефката на ДКСИ Цвета Маркова обслужва интереси на кръга „Монтерей“

markovaСкандалът около шефката на ДКСИ / Държавна комисия по сигурността на информацията/ набира все повече скорост. Протежето на президента Първанов, г-жа Цвета Маркова, се оказва свързана доста влиятелни хора. Шефката на ДСКИ била скъпа приятелка на митичния ген. Любен Гоцев, който оглавява кръга „Монтерей”.

На рождения ден на соченият за кръстник на бг- мафията старец, Маркова постоянно била забелязвана близко до домакина. Според очевидци, ако не била преклонната възраст на генерала, човек би си помислил, че са интимни. Но топлите им отношения по всяка вероятност се дължат на взаимни услуги.

Любен Гоцев също закриля Маркова

Любен Гоцев също закриля Маркова

Предполага се, че шефката на ДКСИ позволявала на бизнесмени от обкръжението на  Любен Гоцев да получават строго секретна информация. Не просто бизнесмени, а търговци на оръжие.

Цвета Маркова, която неотлъчно придружавала Георги Първанов на екскурзии в чужбина, се спряга за едно от основните действащи лица в бъдещия политически проект на президента. Това ще е подобаваща награда за вярната служба на Маркова. Въпреки мрънкането на

Първанов няма да позволи закриването на ДКСИ

Първанов няма да позволи закриването на ДКСИ

Синята коалиция, приятелката на Любен Гоцев едва ли ще изхвърчи от поста си. Закриването на безполезната комисия, в която повечето служители са бивши ченгета от ДС, също изглежда невероятно за момента – поне докато Първанов е президент.

Иначе златното момиче на Първанов и Гоцев, изобщо не се радва на международно уважение. Пазителката на секретна информация от много време е напълно игнорирана от структурите на НАТО. Никой не я кани на заседания – нямат й доверие. Личността на Маркова е доста компрометирана, защото обслужва частни интереси, т.е., защото е корумпирана. Нереално високата й заплата – между 5 и 6 бона през 2009, доказва, че шефката на ДКСИ се е замогнала значително от високия си пост.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *