Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шефката на ДКЕВР с 24 лв сметка за ток…

Енергоспестяващи крушки смъкват сметката за ток на Евгения Харитонова

Евгения Харитонова плаща 24 лв сметка за ток

Евгения Харитонова плаща 24 лв сметка за ток

Да се чудиш и маеш, откъде главите на висшите чиновници раждат толкова мъдри бисери, когато обясняват защо разходите им за живот са в пъти по – ниски, от тези на обикновените граждани.

Настоящата шефка на ДКЕВР Евгения Харитонова „разкри” пред журналисти, че подозрително ниската ѝ сметка за ток от 24 лева през един от най – студените месеци на изминалата зима се дължи на факта, че …. използва енергоспестяващи крушки даже в тоалетната и се отоплява да парно.

Харитонова обясни още, че за увеличението в цените заради енергията от ВЕИ-тата е виновна Европа, а управниците на България нямат никаква вина. Цените за така наречената зелена енергия у нас, били изцяло съобразени с тези в Западна Европа.протести ток1

Новата шефка на ДКЕВР не поиска да се ангажира с прогнози за промяна в цената на електричеството от 1 юли тази година. Тя каза, че до 29 март доставчиците да подавали заявления за промяна в таксуването и поради това техните предложения все още не са разгледани. Оттук нататък иначе Държавната комисия ще скъса категорично с порочните практики на предишното ръководство и вече ще се признават наистина доказани разходи. Освен това ще се проверява дали ЕРП-тата изпълняват инвестиционните планове.

Припомняме, че Евгения Харитонова пое кормилото на ДКЕВР, след разразилия се скандал с дипломите и конспиративните продажби на цигарени изделия от предишната началничка Юлиана Иванова.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *