Шефът на Пирогов с палати за милион

0
Димитър Раденовски

Никой не знае откъде толкова пари

Прясно уволненият началник на „Пирогов” проф. Димитър Раденовски е милионер в имоти, показа журналистическо проучване. Той разполага с няколко апартамента на хубави места в София, в момента строи още жилища. Освен това има и собствен офис на ул. „Княз Борис І”.

Сега докторът изгражда огромен палат в баровския столичен квартал „Горна баня”, който според думите на запознати е на стойност около 600 000 лева. Имотът се нахожда специален участък от комплекса, който е известен като „докторското”. Наричат го така, защото непрекъснато там започват нови строежи на апетитни палати, собственост на водещи лекари.

Надушиха далавери в Пирогов

Новата къща на Раденовски се очаква да е една от най – впечатляващите и се разпростира на почти четири декара на ул. „Маджарица”. Брокери на недвижимости обясняват, че именно там парцелите са най – скъпи, като земята там се търгувала по над 150 лева за квадратен метър. Постройката на докторът ще се състои от основна къща, а към нея ще има поне още пет допълнителни пристройки за външна трапезария, лятна кухня, помещения за гости.

Скандалите около далаверите в „Пирогов” обаче нямат никакво намерение да отшумят в близките дни и да оставят доктор Раденовски да си върши работата на спокойствие. Припомняме, че данъчна проверка установи нарушения за около 700 000 лева, поради които той беше уволнен.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=piiDaRugsTk

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *