Шефът на БФС на война с футболните клубове! – видео

0

Боби Михайлов„За мен вие не съществувате!”, тази изцепка, хвърлена срещу професионалните футболни клубове у нас, разпали чисто новата война между Боби Михайлов и българския футбол като цяло. На първата си страница вестник “7 дни спорт” разкрива, че бившият национал е отвратен от работата на футболистите и тяхното ръководство и, колкото и скандално да звучи, слагал под един знаменател всички.

БФСПред свои съратници в съюза Боби заявил, че големите футболни босове у нас са като тумори в един жив организъм, които ако не бъдат орязани, щели да съсипя иначе великолепния спорт. Осъзнавайки какъв риск поема, Боби Михайлов бил готов да разпали една такава наказателна кампания. Именно за това, той ангажирал екипа си да изготви стратегия за директна атака.

Тя включвала и график, в който босът на БФС щял да направи срещи с шефовете на различни правораздавателни институции у нас. А   заедно с  НАП, НОИ, “Полиция” и ДАНС, Министерството на спорта и пр. бившият  златен вратар на България  възнамерявал да поиска старта на масови проверки в централите на големите и малки клубове. ФутболСамият той и екипът му щели да спомогнат за ударната акция с изключително голяма банка информация. Целта била всички мътни схеми във футбола да се извадят на светло, да се спре с прането на пари и черно тото, да се арестуват и накажат виновните, за да може в най-близко време родният футбол да влезе в така чакания прав път.

Боби Михайлов пред Слави Трифонов – „Не може да се очаква много от българския футбол“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *