Шеф на фонд „Земеделие“ плаши съпругата си с бесило!

3
Димитър Тадаръков

Бившият началник на държавен фонд „Земеделие” Димитър Тадаръков изпратил заплашителни смс- и до собствената си съпруга – журналистката Светослава Тадаръкова, с която в момента се развеждат. Според сведения от столични репортери, в едно от кратките съобщения Димитър написал „Това нещо те праща право на бесилката”.

Кое е „това нещо” не става ясно, но според клюкарите Тадаръков подозирал жена си, че му слага редовно рога и дори притежавал доказателствен материал, който напълно компрометирал Светослава.

Светослава Тадаръкова

Самата тя обаче напълно отрича да е играла зад гърба му с други мъже и на свой ред контраатакува като заявява, че самата тя го подозира в изневяра. Светослава е категорична, че към дадения момент няма интимен партньор и живее сама, а в семейното жилище влизала само, когато Димитър го няма или е сигурна, че спи.

Според нея, Тадаръков заплашвал дори и родителите й, което се отразявало доста зле на здравето им. Старците вдигали кръвно поради напредналата си възраст и във всеки момент очаквала да ги сполети някоя неприятност. Светослава заявява убедено, че винаги сама е изкарвала заплатата си и никога не е получавала пари на ръка от съпруга си. Получавала подаръци само при повод.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *