Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сгащиха извратеняк да насилва крави

krava1Изнасилвач на крави беше арестуван в Рудозем, след като стопанин заложил хитра клопка в обора с добитъка си. В родопското градче от известно време се носела мълвата, че „черна” магия покосила десетки животни. Нито народните илачи, нито лекарствата на ветеринарите не могли да спасят кравите от липсата на апетит и болнавият им вид.

За Реджеб  Исмаилов приказните за злокобни заклинания върху кравите, не били достатъчно убедителни. Стопанинът от известно време забелязвал странни неща в обора си. Откривал предмети по пода, които не би трябвало да са там. Бъркотията, която заварвалsodomiq1 сутрин, също не му изглеждала като свръхестествено явление. Чашата преляла обаче, когато един ден открил следи от нокти по кожата на болнавото добиче.

Тогава стопанинът решил да вземе мерки за залавяне на престъпника. Исмаилов бил бивш елтехник, така че без проблем измайсторил проста алармена система. Телефонен кабел, прикрепен към вратата на обора, трябвало да задейства звънец в стаята,където спи стопанина.

Скоро след като инсталирал устройството, една нощ Исмаилов се събудил от алармата. Хукнал по пижама към обора с кравите. През леко открехнатата врата, стопанинът видял

Зоофилията е застъпен в античното изкуство

Зоофилията е застъпен в античното изкуство

как някакъв мъж оправя болната му крава. Исмаилов се развикал, а насилникът хукнал да бяга. Стопанинът на изнасиленото добиче препречил пътя на натрапника и успял да го бутне на земята. Двамата се сбили, но насилникът успял да се отскубне и побягнал. Стопанинът след него. Исмаилов разкрил дома на зоофила , а после извикал полиция.

Арестуваният мъж е на 30 години. Очаква се скоро да му бъде повдигнато обвинение за содомия и да бъде осъден. Семейството на младежа със странни сексуални предпочитания, още на следващия ден след екшъна, напуснало Рудозем.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *